ХРОНИЧНА БОЛКА – съчетание на древната иглотерапия с модерни технологии

Екип от американски учени – инженери, лекари и физици са успели да създат миниатюрна холограма, която без лекарства бързо да облекчава болки в гърба, дискови хернии, болки от травми, артрози, шипове. Болки в коленете, тазобедрената става, раменете, глезените, лактите, врата и всички стави. Главоболие, болки в корема при дисменорея и др. болки. Т.е. всяка хронична или остра болка.
Метода на лечение използва съчетание на акупунктурните точки с вибрационна медицина, като холограмата концентрира „Чи“ енергия в болното място.
Аз като лекар-иглотерапевт се удивлявам на усъвършенстваната технология.
Поставянето на холограмата не е скъпо, излиза 40 лв.,почти колкото и класическата акупунктура с игли. Методиката е абсолютно безвредна и ефективна за всички болкови синдроми. И все пак ако имате болки вследствие на метаболитно, автоимунно или дегенеративно заболяване като подагра, ревмотоиден артрит, остеохондроза, коксартроза, псириатричен артрит и др. трябва да лекувате и основното заболяване.
Започнах да работя с холограмите в началото на април 2012г. Бях скептично настроен, но ефекта е изненадващо бърз. Холограмите не са лекарство, бързо възстановяват травмираната и болезнена област. Дълготрайния ефект се подсигорява от съчетанието с иглотерапия, хомеопатия, лечебен масаж с вендузи и други безлекарствени методики.
Постигната е една успешна симбиоза на хилядолетната иглотерапия с космическите технологии на ХХІ век.